Princ Harry sa chce svojmu synovcovi postarať o to, aby mal dosť zábavy

NETKY.SK • 27 Júl 2013, 09:43 • 2 min
Princ Harry sa chce svojmu synovcovi postarať o to, aby mal dosť zábavy

LONDÝN - Britský princ Harry sa chce postarať o to, aby mal jeho synovec George Alexander Louis dostatok zábavy. Okrem toho by rád zaistil, aby mal dobrú výchovu a chce ho tiež ochraňovať.

slovakia

left justify in out

"Zvyšok už prenechám rodičom. Dúfam len, že môj brat vie, koľko mi treba platiť za stráženie detí," povedal 28-ročný princ počas akcie jeho charitatívnej organizácie Sentebale. So synom brata Williama a jeho manželky Catherine, ktorý sa narodil v pondelok, sa už stihol pomaznať, aj keď vraj celý čas plakal. Príchod nového člena rodiny, ktorý ho odsunul do pozície štvrtého následníka trónu, je podľa Harryho skvelou správou.

Prvorodený syn princa Williama a jeho manželky Catherine prišiel na svet o 16:24 miestneho času a po narodení vážil takmer 3 800 gramov. William, ktorý si dal prestávku od pracovných povinností pilota v Kráľovskom letectve, bol pri pôrode po manželkinom boku a následne spolu s ňou i bábätkom strávil noc v St. Mary's Hospital. Podľa jeho slov by s Catherine "nemohli byť šťastnejší". 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies