Princ Harry a vojvodkyňa Meghan ukázali verejnosti svojho syna

NETKY.SK • 8 Máj 2019, 16:52 • 2 min
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan ukázali verejnosti svojho syna

LONDÝN - Britský princ Harry a jeho manželka Meghan v stredu po prvýkrát ukázali verejnosti svojho prvého syna, ktorý prišiel na svet v pondelok skoro ráno.

slovakia

left justify in out

"Je to nádherné. Mám tých dvoch najlepších chlapov na svete, takže som veľmi šťastná," povedala vojvodkyňa zo Sussexu na Windsorskom hrade, zatiaľ čo Harry držal dvojdňového syna v náručí.

 

"Má tú najzlatšiu povahu. Je úplne pokojný," povedala Meghan o dieťati, ktorému ešte nevybrali meno. "Netuším, po kom to má," zavtipkoval si Harry.

Meghan a Harry išli hneď po fototermíne predstaviť svojho potomka kráľovne Alžbete II. a jej manželovi, princovi Philipovi.

Syn Meghan a Harryho sa narodil v pondelok o 05:26 britského letného času (06:26 stredoeuŕopskeho letného času) a po narodení vážil 3 260 gramov.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa zosobášili 19. mája 2018. To, že čakajú prvé dieťa, oznámili vlani v októbri. Bábätko je ôsme pravnúča kráľovnej Alžbety II. a siedme v nástupníckej línii na britský kráľovský trón.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies