Primátor Piešťan Tamajka splnil ponožkovú výzvu

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 11:14 • 2 min
Primátor Piešťan Tamajka splnil ponožkovú výzvu

PIEŠŤANY – Ponožkovú výzvu splnil primátor Piešťan Miloš Tamajka. Poslali mu ju organizátori podujatia Podaj mi ruku pri príležitosti Svetového dňa Downovho syndrómu. Podstatou výzvy je obliecť si odlišné farebné ponožky a spraviť niečo pre ľudí s týmto postihnutím.

slovakia

left justify in out

"Primátor výzvu splnil v utorok 14. apríla, kedy prišiel do priestorov Spojenej školy Piešťany. Práve túto školu navštevuje asi desať detí s Downovým syndrómom. Zaujímalo ho, čo by ich najviac potešilo a dohodli sa, že im pomôže s financovaním výletov," informovala hovorkyňa mesta Eva Bereczová. Ponožková výzva má upriamiť pozornosť verejnosti na to, že ľudia s Downovým syndrómom potrebujú najmä pochopenie a porozumenie. "Deti sa na primátora veľmi tešili, pripravili mu aj darček. Ďakujeme, že výzvu prijal," uviedla iniciátorka výzvy zo Spojenej školy Zuzana Pažitná. Primátor výzvu posunul ďalej, na riaditeľa Základnej školy na Vajanského ulici Kamila Moravčíka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies