Primátor Bratislavy Nesrovnal osobne zaželal pekné sviatky pracovníkom DPB

NETKY.SK • 24 December 2016, 15:20 • 2 min
Primátor Bratislavy Nesrovnal osobne zaželal pekné sviatky pracovníkom DPB

BRATISLAVA - O plynulosti premávky bratislavskej MHD počas dnešného Štedrého dňa sa primátor hlavného mesta Ivo Nesrovnal prišiel informovať priamo na dispečing Dopravného podniku Bratislava (DPB).

slovakia

left justify in out

Cieľom návštevy bolo však najmä pozdraviť službukonajúcich dispečerov a vodičov MHD, ktorí sviatočný deň trávia v práci.

 

"Dispečerom a prostredníctvom dispečerského spojenia i šoférom MHD poďakoval za prácu v prospech mesta, všetkým pracovníkom DPB zaželal príjemné prežitie vianočných sviatkov a úspešný rok 2017," informovala hovorkyňa mesta Ivana Skokanová.

 

Dodala, že Nesrovnal na stretnutí zdôraznil záujem vedenia mesta na ďalších investíciách do verejnej dopravy v Bratislave, pripomenul okrem iného i budúcoročnú plánovanú rekonštrukciu troch kľúčových električkových radiál, z ktorých sa ako prvá začne modernizovať Karloveská radiála.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies