Prihlášky do súťaže Podnikateľka Slovenska 2016 sa podávajú do konca decembra

NETKY.SK • 13 December 2016, 16:39 • 2 min
Prihlášky do súťaže Podnikateľka Slovenska 2016 sa podávajú do konca decembra

BRATISLAVA - Slovak Business Agency (SBA) vyhlásila už 17. ročník súťaže Podnikateľka Slovenska. Súťaž je zameraná na ocenenie žien - podnikateliek, ktoré sa dali na cestu podnikania a dokážu sa v silnej konkurencii presadiť na trhu. Uzávierka prihlášok je do konca roka 2016, čiže ostáva pár dní na podanie prihlášky.

slovakia

left justify in out

Cieľom súťaže je podľa jej vyhlasovateľa upozorniť na dôležité miesto žien vo sfére podnikania a vyzdvihnúť podnikateľské úspechy nielen tých podnikateliek, ktoré sú už etablované na trhu, ale motivovať aj začínajúce.

 

Do súťaže sa môžu podnikateľky prihlásiť nielen samy, ale môžu ich zviditeľniť a na začiatok aspoň prihláškou oceniť aj ich klienti, priatelia alebo rodinní príslušníci.

Hodnotiaca komisia bude na základe schválených kritérií rozdeľovať podnikateľky do troch kategórií, a to vynikajúca podnikateľka (podniká viac ako 3 roky), začínajúca podnikateľka (podniká od 1 do 3 rokov) a úspešná živnostníčka.

 

Podnikateľkou Slovenska za rok 2015 sa stala v hlavnej kategórii Vynikajúca podnikateľka Želmíra Komorechová zo spoločnosti zameranej na výživové doplnky a pitný režim pre športovcov. Bodovali aj východniarky. Víťazkou spomedzi začínajúcich podnikateliek sa stala Ľubica Mačugová z Popradu, ktorá sa venuje predaju handmade šperkov a kozmetiky, finalistkou Lenka Babinová z Prešova s jej prevádzkou "kníhkaviarne". Finalistkami medzi úspešnými živnostníčkami boli Mária Mačová z Raslavíc, so svojím módnym salónom a mentorka a autorka online projektu Katarína Klinková z Prešova.

 

Súťaž Podnikateľka Slovenska založila v roku 1999 Slovak Business Agency, kedy pôvodný názov súťaže bol Vynikajúca podnikateľka. Jej cieľom je poskytnúť slovenským ženám - podnikateľkám priestor prezentovať svoje podnikateľské aktivity a výsledky, možnosť zúčastniť sa projektu s vysokou konkurenčnou úrovňou, motivovať začínajúce podnikateľky a ukázať cestu ďalším ženám, ktoré uvažujú o podnikaní.

 

Titul Podnikateľka Slovenska 2016 vyhlási Slovak Business Agency v marci 2017.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies