Prievidžanka bodla nožom do brucha svojho druha

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 11:55 • 2 min
Prievidžanka bodla nožom do brucha svojho druha

PRIEVIDZA - Z prečinu nebezpečného vyhrážania a zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu obvinil 11. apríla prievidzský policajný vyšetrovateľ 37-ročnú Janu z tohto mesta. Obvinená sa vo štvrtok 10. apríla večer po predchádzajúcej hádke vyhrážala svojmu 50-ročnému druhovi, s ktorým žila v spoločnej domácnosti, a napadla ho. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

"Prievidžanka zobrala nôž s 15-centimetrovou čepeľou a svojmu druhovi povedala, že ho zabije. Vzápätí sa naňho zahnala a pichla ho do brucha. Podľa ošetrujúceho lekára mohlo dôjsť k ťažkému poraneniu s ohrozením na živote, poškodený je od tohto incidentu práceneschopný," uviedla Antalová. 
      

Ako doplnila, vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie obvinenej, s čím sa stotožnil aj sudca Okresného súdu v Prievidzi a agresívnu ženu 13. apríla eskortovali do ilavskej väznice. "V prípade preukázania viny hrozí obvinenej trest odňatia slobody na päť až 12 rokov," upozornila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies