Prievidžan prepadol v byte 80-ročnú ženu, hrozí mu väzenie

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 13:43 • 2 min
Prievidžan prepadol v byte 80-ročnú ženu, hrozí mu väzenie

PRIEVIDZA - Obvineniam zo zločinu lúpeže a prečinu porušovania domovej slobody čelí 37-ročný muž z Prievidze. Ten 8. júla dopoludnia lúpežne prepadol v byte na Ulici J. Matušku v Prievidzi 80-ročnú ženu, informoval dnes TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

slovakia

left justify in out

"Obvinený zazvonil pri dverách bytu 80-ročnej ženy, ktorá mu ich následne otvorila. Po otvorení od ženy pýtal peniaze, tá mu ich však nechcela dať. Následne poškodenú rukami odsotil a neoprávnene vnikol do kuchyne bytu, kde odcudzil zo stola desať eur. Na výzvy poškodenej, aby jej vrátil peniaze, nereagoval a z bytu ušiel preč," uviedol k prípadu Kudlička.

 

Doplnil, že poškodená žena počas incidentu neutrpela žiadne zranenia. "Prievidžanovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov, na základe príkazu sudcu bol vzatý do väzby," uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies