Prievidza možno skončí účinkovanie v I. lige

NETKY.SK • 27 Október 2014, 13:24 • 2 min
Prievidza možno skončí účinkovanie v I. lige

PRIEVIDZA - Prvá hokejová liga na Slovensku možno príde o jedného zo svojich účastníkov. Reálne totiž hrozí, že Prievidza v nedeľu odohrala svoj posledný zápas v tejto sezóne.

slovakia

left justify in out

Na Hornej Nitre totiž majú problémy s financiami a kádrom. V nedeľu v Trnave hrali Prievidžania (prehrali 3:7, pozn.) len s kvartetom obrancov a desiatimi útočníkmi. "To je náš problém od začiatku sezóny. Hrali sme so štyrmi obrancami, ale z toho sú len dvaja naozaj beci, dvaja sú útočníci. Lepím zostavu zo dňa na deň, ako sa dá. U nás je najväčší problém finančná situácia. Je možné, že toto bol posledný zápas nášho mužstva. Hráči už dva mesiace nemajú výplatu, je teda možné, že sme sa týmto zápasom rozlúčili s prvou ligou," povedal tréner Prievidze Ivan Dornič po súboji v Trnave pre Hokejportal.net. "Hráči nemajú peniaze, nemajú hokejky, na striedačke si ich požičiavajú. Jeden má dlhšiu, druhý kratšiu. Nie je im čo závidieť, v takých podmienkach sa hokej hrať nedá. V tejto lige je viacero mužstiev, ktoré majú existenčné problémy, čo je na škodu," dodal kouč desiateho mužstva dvanásťčlennej I. HL. O situácii v prievidzskom hokeji veľa napovedá skutočnosť, že v nedeľu nastúpil aj lekár Ivo Ďurkovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies