Prieskum: Ženy by na pivo najradšej vzali prezidenta a Adelu Banášovú

NETKY.SK • 12 Február 2015, 15:44 • 2 min
Prieskum: Ženy by na pivo najradšej vzali prezidenta a Adelu Banášovú

BRATISLAVA - Slovenské ženy by si pivo vychutnali najlepšie v spoločnosti prezidenta Slovenskej republiky Andreja Kisku či moderátorky Adely Banášovej.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z výsledkov prieskumu, ktorý vlani na vzorke 500 slovenských žien starších ako 18 rokov realizovalo Slovenské združenie výrobcov piva a sladu. Prieskum s názvom Vzťah slovenských žien nad 18 rokov k pivu ako nápoju uskutočňovali formou kvantitatívneho štandardizovaného opytovania.

 

Ďalšími známymi slovenskými osobnosťami, ktoré by Slovenky rady pozvali na pivo sú herec Ján Koleník, hudobník Marián Čekovský či herečka Petra Polnišová. Zo svetových celebrít zase medzi opýtanými bodovali herečky Julia Roberts a Angelina Jolie. Ak by si respondentky mali vybrať zo známych mužov, pri pive by ich najviac potešila spoločnosť amerických hercov Brada Pitta, Georgea Clooneyho alebo Leonarda DiCapria. 

 

Z prieskumu ďalej vyplýva, že Slovenkám vôbec neprekáža, ak si v ich spoločnosti partner objedná pivo, pretože mnohé si ho rady dajú spolu s ním. Potvrdilo to až 82,9 percenta opýtaných žien. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies