Prieskum: Najsledovanejšou televíziou ostáva naďalej Markíza

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 09:43 • 2 min
Prieskum: Najsledovanejšou televíziou ostáva naďalej Markíza

BRATISLAVA - Najsledovanejšou televíziou na Slovensku ostáva aj naďalej Markíza s 57-percentnou sledovanosťou. Nasleduje televízia JOJ (38 percent), za ktorou sa na tretej priečke umiestnila Jednotka (20 percent).

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z najnovšieho prieskumu spoločnosti Median SK, ktorý zrealizovala na vzorke 4381 respondentov v poslednom kvartáli roku 2013 a prvom kvartáli tohto roku.
      

Štvrté miesto z pohľadu sledovanosti patrí televízii TA3 (osem percent), nasleduje TV Doma so siedmimi percentami. ČT1, Dvojka a TV Dajto zaznamenali štvorpercentnú sledovanosť. Prvú desiatku najsledovanejších televíznych staníc uzatvárajú NOVA a TV 2 rovnako s troma percentami.
      

Najväčší podiel na trhu si tak aj naďalej zachovala Markíza (41 percent), nasleduje JOJ (24 percent) a za ňou sa s desaťpercentným podielom umiestnila Jednotka. Na ďalšej priečke je TV Doma so štyrmi percentami a TA3 i TV Dajto s dvoma percentami. Slovenskú sedmičku uzatvára Dvojka (jedno percento). Podiel ostatných televíznych staníc predstavuje 17 percent.
      

TASR dnes informovala Linda Kleinertová zo spoločnosti Median SK.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies