Prieskum: Hitom tohtoročného Valentína sú erotické pomôcky

NETKY.SK • 13 Február 2014, 11:41 • 2 min
Prieskum: Hitom tohtoročného Valentína sú erotické pomôcky

BRATISLAVA - Hitom tohtoročného dňa svätého Valentína sú erotické pomôcky. Slováci sa tento rok vďaka "sviatku zamilovaných" v internetových obchodoch viac zaujímali aj o pánsku spodnú bielizeň, dámske župany či o digitálne fotorámiky. Vyplýva to zo štatistík nezávislého portálu Heureka.sk, ktorý porovnáva slovenské internetové obchody, ich tovary a ceny.

slovakia

left justify in out

"Dva týždne pred Valentínom vzrástol záujem o vybrané druhy erotických pomôcok o vyše 30 percent oproti bežnému roku," uviedol riaditeľ Heureka.sk Tomáš Braverman. Dámske župany a pánsku erotickú bielizeň vyhľadávalo v sledovanom období v e-shopoch o štrnásť percent viac spotrebiteľov, digitálne fotorámiky o jedenásť percent viac ľudí. Vlani kraľovali Valentínovi náramky a prstene, tohtoročný záujem o ne neprekračuje priemerný celoročný dopyt. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies