Prieskum: Cena Bitcoinu by v najbližších piatich rokoch mohla dosiahnuť 96.000 USD

NETKY.SK • 31 August 2018, 11:30 • 2 min
Prieskum: Cena Bitcoinu by v najbližších piatich rokoch mohla dosiahnuť 96.000 USD

SAN FRANCISCO – Podľa prieskumu uskutočneného ICO poradenskou firmou Satis Group by cena Bitcoinu (BTC) mohla v najbližších piatich rokoch dosiahnuť 96.000 USD. Správa, ktorú napísali Sherwin Dowlat a Michael Hodapp, predstavuje štvrtú časť päťdielnej série, ktorá pokrýva kryptografický priestor.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V správe sa uvádza, že vzhľadom na stúpajúce tendencie kryptomien v nasledujúcich piatich rokoch dosiahne BTC hodnotu 96.000 dolárov, Monero (XMR) 18.000 dolárov a Decred (DCR) 535 dolárov.

 

img

 

Naopak hodnota Bitcoinu Cash (BCH) by mala klesnúť na 268 dolárov, keďže sa bude snažiť profitovať z názvu najstaršej kryptomeny, avšak pritom používateľom poskytne len minimálnu technologickú výhodu. Predpokladá sa, že hodnota digitálnych aktív, ktoré budú mať centralizované vlastníctvo, by mala rapídne klesnúť, keď cena Ripple (XRP) by mala byť len 0,01 USD.

 

img

 

Výskumný tím predpovedá, že podiel siete Ethereum klesne do roku 2028 na polovicu súčasného stavu. Podľa správy sa hodnota digitálnych aktív potrebných na podporu ekonomiky zvýši z približne 500 miliárd dolárov v budúcom roku na 3,6 bilióna dolárov do roku 2028.

 

Prieskum spoločnosti Sanford C. Bernstein & Co zo začiatku tohto mesiaca naznačil, že zisky kryptobúrz bysa mohli v tomto roku zdvojnásobiť na štyri miliardy dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies