Priecestie vo Veľkom Mederi budú po vážnej nehode v stredu opravovať

NETKY.SK • 20 September 2016, 11:09 • 2 min
Priecestie vo Veľkom Mederi budú po vážnej nehode v stredu opravovať

TRNAVA – Polícia bude v stredu počas opravy koľajiska na železničnom priecestí vo Veľkom Mederi odkláňať dopravu cez obec Okoč.

slovakia

left justify in out

V tejto súvislosti žiada vodičov, aby rešpektovali pokyny policajtov a pokiaľ je to možné, aby si svoju cestu naplánovali mimo tohto úseku cesty. Predpokladaný čas opravy je v stredu 21. septembra od 7:00 do 16:00, nie je však vylúčené, že práce budú skončené skôr. Agentúru SITA o tom informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.


Na priecestí vo Veľkom Mederi sa v piatok zrazil vlak spoločnosti RegioJet a český kamión s prívesom. Pri nehode sa zranilo pätnásť ľudí, štyria ťažko. Železnice Slovenskej republiky ešte v piatok večer obnovili železničnú dopravu v úseku Veľký Meder – Zemianska Oľča, ktorá bola v dôsledku vážnej nehody na priecestí prerušená.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona