Pridrahá zábava: Mladík nahlásil bombu pri nemocnici, hrozí mu až päťročné väzenie

NETKY.SK • 13 August 2013, 11:47 • 2 min
Pridrahá zábava: Mladík nahlásil bombu pri nemocnici, hrozí mu až päťročné väzenie

TRENČÍN – Až päť rokov môže stráviť za mrežami 20-ročný mladík z Trenčína. Na tiesňovú linku nahlásil bombu v blízkosti trenčianskej nemocnice. Vyšetrovateľ ho obvinil z prečinu šírenia poplašnej správy.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, obvinený mladík zatelefonoval 27. júla o pol štvrtej nadránom na tiesňovú linku 158 a oznámil, že na Legionárskej ulici v Trenčíne, v blízkosti fakultnej nemocnice, je uložená bomba. Policajti šli ihneď na miesto a zabezpečili ho.

"Pyrotechnik vykonal pyrotechnickú prehliadku a miesto prehľadal aj psovod so špeciálne vycvičeným psom. Žiadna výbušnina sa, našťastie, nenašla a taktiež ani žiaden predmet, ktorý by vykazoval známky výbušniny. Obvinenému za tento skutok v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov," uzavrela Antalová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies