Príde k partnerstvu medzi kryptomenami Tron a Cardano?

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 21:15 • 2 min
Príde k partnerstvu medzi kryptomenami Tron a Cardano?

PEKING – Pred pár dňami došlo k výmene niekoľkých tweetov medzi poprednými predstaviteľmi dvoch najsľubnejších blockchain projektov súčasnosti, čo vyvolalo reakcie v celej krypto komunite. Tými vedúcimi predstaviteľmi totiž boli Charles Hoskinson, ktorý vytvoril Cardano a Justin Sun, tvorca kryptomeny Tron.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

 

Tento návrh môže byť trochu mätúci, keďže široká verejnosť vníma Tron (TRX) a Cardano (ADA) za konkurenčné kryptomeny, ktoré sa snažia o stabilné miesto v TOP10 na globálnom trhu.

 

Komunita reagovala zmiešane, aj keď väčšina krypto nadšencov to vníma pozitívne a má veľké očakávania. Mnoho ľudí vyslovilo názor, že takáto spolupráca by okrem ekonomických výhod mohla prispieť aj k celosvetovej adopcii digitálnych mien. Okrem toho by kryptomena Tron mohla urobiť významný a prelomový krok v spôsobe konfigurácie kódu.

 

img

 

Hoskinson odporučil Justinovi Sunovi použitie klienta Mantis, vyvinutý tímom Cardano, namiesto tradičného používania Ethereum Java. Podľa vývojárov kryptomeny Cardano má Mantis veľa výhod, ktoré by mohli dať Tronu vyššiu úroveň sily.

 

O niekoľko dní neskôr Justin Sun odpovedal na Hoskinsonov tweet, čím vyvolal ešte viac vzrušenia v krypto komunite, pretože jeho reakcia bola pozitívna.

 

 

 

Nezávislosť kryptomeny Tron

 

V uplynulých dňoch prebiehala migrácia tokenov TRX na vlastný blockchain zo siete Ethereum. Práve tento fakt dáva vývojovému tímu Tronu určitú mieru flexibility, aby zhodnotili tento typ partnerstva a prispôsobili technológiu blockchain podľa toho, čo považujú za najvhodnejšie pre svoju sieť.

 

Na sociálnych sieťach sa objavili reakcie používateľov týchto kryptomien, ktoré označili toto partnerstvo za veľmi prospešné pre obe strany.

 

Zatiaľ nedošlo k žiadnej oficiálnej dohode, ale odpoveď Justina Suna však komunita zhodnotila ako dobré znamenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies