Príčinu úmrtia Lukáša Přibyla objasní až súdna pitva

NETKY.SK • 9 Február 2012, 22:48 • 2 min
 Príčinu úmrtia Lukáša Přibyla objasní až súdna pitva

Príčinu úmrtia Lukáša Přibyla objasní až súdna pitva - Krimi Príčina nečakanej smrti podpredsedu predstavenstva futbalovej Sparty Praha Lukáša Přibyla, ktorého našli dnes popoludní v sídle klubu na Letnej, zostáva aj naďalej nejasná. Polícia síce špekulác

slovakia

left justify in out

imgPríčina nečakanej smrti podpredsedu predstavenstva futbalovej Sparty Praha Lukáša Přibyla, ktorého našli dnes popoludní v sídle klubu na Letnej, zostáva aj naďalej nejasná.
      Polícia síce špekulácie niektorých českých médií o vražde nepotvrdila, jej hovorca však konštatoval, že privolaný lekár nedokázal na mieste určiť príčinu skonu 33-ročného muža. Nariadili preto súdnu pitvu.
      Podľa zdrojov serveru iDnes.cz však nejde o vraždu, za úmrtím mohli byť skôr zdravotné problémy.
      Lukáš Přibyl sa do Sparty vrátil vlani v novembri po štyroch rokoch. Niekdajší redaktor Českej televízie a bývalý riaditeľ futbalového klubu Bohemians 1905 pôsobil v Sparte už v rokoch 2005-2007, keď bol nielen členom predstavenstva klubu, ale aj tlačovým hovorcom Sparty.
      Počas následného pôsobenia v Bohemians 1905 ho odsúdili na podmienečný trest za údajné poškodenie veriteľa v insolventnom konaní pri prevode práv troch hráčov zapísaných v konkurznej podstate klubu FC Bohemians Praha. Tento rozsudok iba uplynulú stredu Obvodný súd v Prahe 10 zrušil s tým, že rozhodol o obnovení konania vo veci.
      Přibyl hovoril krátko pred úmrtím telefonicky s bývalým kolegom z Českej televízie Petrom Svěceným, podľa  ktorého sa hovor nečakane prerušil. V jeho priebehu však nič nesvedčilo o problémoch Přibyla, ktorý bol otcom ročnej dcérky a podľa mediálnych zdrojov očakával s manželkou ďalší prírastok do rodiny.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies