Príčina smrti herečky zo seriálu Tie roky sedemdesiate... stále nie je známa

NETKY.SK • 19 August 2013, 15:50 • 2 min
Príčina smrti herečky zo seriálu Tie roky sedemdesiate... stále nie je známa

LOS ANGELES - Príčina úmrtia americkej herečky Lisy Robin Kelly, známej predovšetkým zo seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), je aj po sobotnej pitve stále neznáma. Oznámil to úrad losangeleského koronera s tým, že príčina herečkinej smrti bude tak známa najskôr až o dva mesiace, keď im z laboratória pošlú výsledky toxikologických testov.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročná Lisa Robin Kelly zomrela 14. augusta v spánku v zariadení na liečbu závislostí, kam podľa slov jej agenta Craiga Wyckoffa dobrovoľne nastúpila iba niekoľko dní predtým.

Lisa Robin Kelly sa narodila 5. marca 1970 v Southingtone v štáte Connecticut a preslávila sa ako Laurie, promiskuitná sestra Erica Formana v spomínanom sitcome Tie roky sedemdesiate... Po skončení účinkovania v tomto seriáli však jej kariéra začala upadať a viackrát mala problémy so zákonom. V roku 2010 ju zadržali pre alkohol za volantom, v apríli 2012 zas za ublíženie na zdraví, z ktorého ju obvinil bývalý priateľ John Michas. Vlani v novembri ju zadržali spoločne s manželom Robertom Gilliamom za vzájomné napadnutie po tom, ako do ich domu v Charlotte v Severnej Karolíne privolali políciu pre rušenie pokoja. Ďalšie problémy mali v máji, keď Gilliam údajne chcel, aby mu herečka dala všetky svoje peniaze. Keď odmietla, začal ju ťahať za vlasy, zhodil ju na zem a začal ju škrtiť. Podľa jej slov sa dokonca vyhrážal, že ju zastrelí. Vraj chcela zavolať políciu, no Gilliam jej zobral telefón. Policajtov nakoniec privolal sused. Herečka si následne vybavila zákaz približovania sa a začiatkom júla podala žiadosť o rozvod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies