Prichytený nevítaný návštevník napadol policajta

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 10:38 • 2 min
Prichytený nevítaný návštevník napadol policajta

ŽILINA – Vo svojom dome prichytil nevítaného návštevníka, agresívny mladík zaútočil na policajta. Incident sa stal v obci Varín v okrese Žilina.

slovakia

left justify in out

Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 26-ročný Eugen sa dostal až do spálne jedného z rodinných domov, prekvapil ho však majiteľ. Ten ihneď privolal policajtov a do ich príchodu Prešovčana zadržal. Na policajnom oddelení sa mladý muž správal agresívne a vulgárne. Policajta, ktorého napadol, jednorazovo ošetrili. Eugena obvinili z útoku na verejného činiteľa a porušovania domovej slobody. Za mrežami môže stráviť jeden až päť rokov. Vzhľadom na jeho kriminálnu minulosť spracoval vyšetrovateľ návrh na väzobné stíhanie.

 

V rukách policajtov skončil aj 51-ročný recidivista, ktorý neoprávnene vošiel do rodinného domu v Bytči. Turzovčana vyrušila suseda. Privolaní policajti Igora zadržali a obvinili z porušovania domovej slobody. Keďže aj tento muž má pestrú kriminálnu minulosť, bol spracovaný návrh na väzobné stíhanie. Hrozí mu až dvojročný trest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies