Príchod Sagana je pre Contadora dobrou správou

NETKY.SK • 8 August 2014, 13:20 • 2 min
Príchod Sagana je pre Contadora dobrou správou

MADRID - Španielsky cyklista Alberto Contador, jeden zo šestice jazdcov histórie s triumfami na všetkých troch podujatiach Grand Tour, sa už teší na spoluprácu s Petrom Saganom v tíme Tinkoff-Saxo Bank.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný El Pistolero mal informácie o príchode slovenského jazdca už dávnejšie, teraz ho potešilo oficiálne oznámenie podpisu.

 

"Je to veľmi dobrá správa. Očakával som ju, teraz je to už oficiálne. S Petrom máme dobrý vzťah, je skvelý jazdec a rodený víťaz. Som si istý, že Petrov príchod povedie k niektorým veľkým veciam v tíme," uviedol na webe družstva Alberto Contador. 

 

Vďaka príchodu Sagana môže zoskupenie ruského milionára Olega Tinkova bojovať o prvenstvá na väčšom počte pretekov. Španiel nevníma slovenského cyklistu ako konkurenta. "Sme skvele kompatibilní, spoločne môžeme zaistiť, že Tinkoff-Saxo bude hrať dôležitejšiu úlohu vo väčšine pretekov v kalendári. Peter je supertalent a som presvedčený, že sa hodí do nášho tímu. Všetci sme radi, že ho môžeme privítať v našom družstve," doplnil Alberto Contador, ktorý tento rok nedokončil Tour de France. 

 

Slávne francúzske preteky oficiálne vyhral v rokoch 2007 a 2009, Giro d´Italia v roku 2008 a španielsku Vueltu a Espaňa v sezónach 2008 a 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies