Príchod MacDonalda do Flyers upriamil pozornosť na Meszároša

NETKY.SK • 5 Marec 2014, 09:36 • 2 min
Príchod MacDonalda do Flyers upriamil pozornosť na Meszároša

PHILADELPHIA - Posledný krok vedenia hokejového klubu Philadelphia Flyers - angažovanie obrancu Andrewa MacDonalda z New Yorku Islanders za draftové výbery a útočníka Matta Mangeneho - naznačuje, že v zadných radoch letcov príde pred koncom prestupového obdobia k zmenám.

slovakia

left justify in out

Najviac ohrozeným je Andrej Meszároš, v súvislosti s ktorým sa spomína výmena do Bostonu k Zdenovi Chárovi.

 

Rodák z Považskej Bystrice neprežíva vo Philadelphii práve ideálnu sezónu a po jej skončení mu vyprší platný kontrakt. To sú dobré dôvody na výmenu, ktorou sa však zatiaľ nenecháva rozptyľovať. "Stále som vo Philadelphii a chcem hrať čo najlepšie. Nemyslím na to, čo príde. Preferujem zotrvanie vo Flyers. Čo sa má však stať, to sa určite stane. Viem, že tento rok je pre mňa náročný, ale stále mám rád toto prostredie," povedal pre The Reporter Meszároš. 

Dvadsaťsedemročný MacDonald odohral v tejto sezóne za Islanders 63 stretnutí, v ktorých získal za štyri góly a dvadsať asistencií 24 bodov. Po skončení ročníka sa stane voľným hráčom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona