Príchod Beníteza oživil Torresa, napriek tomu však Abramovič chce Falcaa

NETKY.SK • 14 December 2012, 17:19 • 2 min
Príchod Beníteza oživil Torresa, napriek tomu však Abramovič chce Falcaa

Príchod Beníteza oživil Torresa, napriek tomu však Abramovič chce Falcaa - Futbal LONDÝN – Majiteľ Chelsea, Roman Abramovič, je pripravený ponúknuť Falcaovi najlepší plat v klube, keď kolumbijskému útočníkovi ponúka zmluvu na 10 miliónov libier ročne. Fal

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Majiteľ Chelsea, Roman Abramovič, je pripravený ponúknuť Falcaovi najlepší plat v klube, keď kolumbijskému útočníkovi ponúka zmluvu na 10 miliónov libier ročne.
Falcao je klubovým prestupovým cieľom č.1 a ruský miliardár je odhodlaný urobiť všetko pre to, aby sa Juhoameričan stal ďalšou svetovou hviezdou, ktorá príde na Stamford Bridge.

Londýnsky klub v snahe získať Falcaov podpis ponúka 26-ročnému útočníkovi 200.000 libier týždenne. Touto mzdou by prekonal aktuálne najlepšie plateného Torresa o 25.000 libier týždenne.
Takáto ponuka len potvrdzuje vážnosť úradujúceho majstra Ligy majstrov v snahe získať talentovaného útočníka, ktorý je momentálne vo svetovom futbale vnímaný ako najžiadanejší hráč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies