Prichádza zmena! Objednávací systém na očkovanie a testovanie prešiel viacerými zmenami, termíny sa už dajú aj zrušiť

NETKY.SK • 10 Február 2021, 13:36 • 2 min
Prichádza zmena! Objednávací systém na očkovanie a testovanie prešiel viacerými zmenami, termíny sa už dajú aj zrušiť

Ak vám nebude vyhovovať termín na očkovanie či testovanie, môžete ho zmeniť priamo na stránke korona.gov.sk.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Objednávací systém na očkovanie a testovanie na Covid-19 na stránke korona.gov.sk prešiel začiatkom týždňa viacerými zmenami. Peter Bielik generálny riaditeľ Národného centra zdravotníckych informácií informoval, že najväčšou novinkou je možnosť zrušenia termínu antigénového testovania či prvého termínu očkovania priamo na stránke korona.gov.sk. Zároveň možno požiadať o pridelenie nových termínov. „Pri požiadavke o očkovanie či testovanie si odteraz žiadatelia môžu pozrieť voľné miesta a termíny v prehľadnejšej forme,“ dodal Bielik.

 

img


Národné centrum zdravotníckych informácií v spolupráci s Ministerstvom zdravotníctva priebežne zapracúvajú do systému Moje ezdravie zjednodušenia a nové funkcionality. „Prax nám ukázala, že najčastejšou požiadavkou na naše call centrum je práve rušenie termínov testovania a následne požiadavka o nový termín testovania. Veríme, že umožnením riešiť túto požiadavku cez webovú stránku, uľahčíme situáciu všetkým žiadateľom,“ konštatoval Bielik s tým, že súčasťou aktualizácie systému sú aj viaceré úpravy a optimalizácie či bezpečnostné posilnenia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies