Príbuzní pasažierov zo zmiznutého lietadla neveria správam o jeho zrútení, chcú počuť pravdu!

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 10:09 • 2 min
Príbuzní pasažierov zo zmiznutého lietadla neveria správam o jeho zrútení, chcú počuť pravdu!

PEKING - Desiatky rozzúrených príbuzných pasažierov zo strateného letu MH370 sa dostalo do stretu s políciou pred malajzijským veľvyslanectvom v Pekingu, kde žiadali, aby aerolínie a vláda v Kuala Lumpur vysvetlili, čo sa s lietadlom stalo.

slovakia

left justify in out

Príslušníci policajných zložiek vytvorili pred bránou ambasády ľudskú reťaz. Príbuzní hádzali na policajtov fľaše naplnené vodou. Viacerých demonštrantov zatlačili späť, povedal svedok udalosti. Jednu ženu, ktorá omdlela, odviezli podľa agentúry Reuters na nosidlách.
      

Šéf Malajzijských aerolínií Ahmad Džauharí Jahjá dnes vyhlásil, že neskôr zváži svoje odstúpenie. 
      

Čína požiadala Malajziu o poskytnutie satelitných dát, vďaka ktorým dospeli k záveru, že nezvestné lietadlo malajzijských aerolínií sa zrútilo do odľahlej časti Indického oceánu.
      

Z 239 pasažierov na palube - z ktorých údajne nikto neprežil - bolo 153 čínskej národnosti. Pre Peking sa podľa AP preto stala celá záležitosť veľmi emotívnou. Rodinní príslušníci obetí sa sťažovali na nedostatok spoľahlivých informácií. Niektorí si myslia, že im nie je povedaná celá pravda.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies