Pribudlo nám ďalších 19 prípadov osôb s koronavírusom

NETKY.SK • 19 Marec 2020, 22:20 • 2 min
Pribudlo nám ďalších 19 prípadov osôb s koronavírusom

BRATISLAVA – Na Slovensku pribudlo vo štvrtok 19 nových prípadov nákazy novým koronavírusom, celkový počet evidovaných prípadov ochorenia COVID-19 teda stúpol na 123.

slovakia

left justify in out

 

Po zasadnutí vlády to oznámil dosluhujúci premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) s tým, že doteraz celkovo 2316 vyšetrených má negatívny nález.

 

124 prípadov

V domácej izolácii v Bratislave sa nachádzajú dvaja muži, jeden z nich s cestovateľskou anamnézou z Anglicka. Dve ženy ležia na oddelení infektológie v Ružomberku. Obe mali cestovateľskú anamnézu v Česku.

 

Šesť mužov a dve ženy ležia vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne. Muž z Giraltoviec a muž z Prešova ležia vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Prešove. Dvom ženám a jednému mužovi boli urobené domáce odbery v Bratislave.

 

Kontakt s nakazenou osobou mala žena zo Štúrova, ktorá je momentálne v domácej izolácii. Muž z Prešova, ktorý leží vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Prešove, mal tiež kontakt s nakazeným človekom.

 

"Ak sa započíta aj prípad pani, ktorá zomrela, nie z dôvodu ochorenia COVID-19, tak je to spolu 124 prípadov," povedala hovorkyňa ministerstva zdravotníctva Zuzana Eliášová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona