Pribudli ďalšie prípady, vyliečených z COVID-19 za jeden deň je však omnoho viac

NETKY.SK • 14 Máj 2020, 10:24 • 2 min
Pribudli ďalšie prípady, vyliečených z COVID-19 za jeden deň je však omnoho viac

BRATISLAVA - Na Slovensku v stredu pribudlo osem prípadov nákazy koronavírusom. Celkovo tak máme 1 477 pozitívne testovaných ľudí na ochorenie Covid-19.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vyliečilo sa viac ako 50 pacientov 

Laboratóriá urobili za včerajší deň takmer 4 900 testov, celkový počet otestovaných vzoriek je tak už takmer 132-tisíc. Ochorenie prekonalo ďalších 52 ľudí, spolu sa vyliečilo už 1 112 osôb.

 

img

 

Žiadne nové úmrtie 

Nepribudlo žiadne ďalšie úmrtie pacienta s pozitívnym testom na Covid-19. Na Slovensku tak stále evidujeme 27 úmrtí osôb pozitívne testovaných na toto ochorenie.

 

Hospitalizovaní 

Ako informoval permanentný krízový štáb na korona.gov.sk, počet hospitalizovaných pacientov v stredu klesol, aktuálne je ich 134. Z toho má ochorenie Covid-19 potvrdené 21 ľudí. Na jednotkách intenzívnej starostlivosti sú štyria pacienti, umelú pľúcnu ventiláciu potrebuje jeden pacient.

 

img

 

Nakazení podľa krajov 

Kĺzavý medián má stále hodnotu štyri. Šesť nových prípadov potvrdili v stredu v Košickom kraji. Zhodne po jednom prípade pribudlo v Prešovskom a Trenčianskom kraji.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies