Príbeh Rolling Stones rozpráva nový dokumentárny film Crossfire Hurricane

NETKY.SK • 31 August 2012, 06:52 • 2 min
Príbeh Rolling Stones rozpráva nový dokumentárny film Crossfire Hurricane

Príbeh Rolling Stones rozpráva nový dokumentárny film Crossfire Hurricane - Kultúra Päťdesiatročnú cestu skupiny The Rolling Stones od tínedžerského veku až po rockové ikony sleduje nový dokumentárny film nazvaný Crossfire Hurricane, v ktorom boli využité

slovakia

left justify in out

imgPäťdesiatročnú cestu skupiny The Rolling Stones od tínedžerského veku až po rockové ikony sleduje nový dokumentárny film nazvaný Crossfire Hurricane, v ktorom boli využité aj doteraz nezverejnené historické záznamy. Informovali o tom dnes publicisti skupiny.
      Uviedli, že názov filmu je z textu piesne Jumping Jack Flash a film bude mať v Británii premiéru v októbri.
      Dokument obsahuje filmový záznam z prvých ciest skupiny a chaosu počas prvých turné, ktorý komentujú Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood a bývalí členovia skupiny Bill Wyman a Mick Taylor.
      "Toto nie je akademická hodina histórie," uviedol vo vyhlásení režisér dokumentu Brett Morgen. Film pozýva divákov, aby spolu s "Kameňmi" zažili ich takmer mýtický prerod z outsiderov na kráľov rokenrolu, povedal.
      Film neskôr v tomto roku uvedú aj televízne stanice HBO a BBC. The Rolling Stones, ktorí tento rok oslavujú 50. výročie svojho založenia, doteraz udržali svoje plány v tajnosti.
      Ich publicista dnes poprel správy, že odohrajú štyri koncerty v Londýne a v novembri v New Yorku.
      Správam predchádzali fámy, že rockeri možno pripravujú na vydanie niečo nové po tom, ako Jagger na Twitteri zverejnil tento týždeň snímku seba samého s gitarou v ruke v nahrávacom štúdiu v Paríži.
      Kapela prvýkrát hrala verejne v júli roku 1962 v londýnskom klube The Marquee Club.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona