Príbeh o mladom Vlkovi z Wall Street je vymyslený, mladík sa priznal

NETKY.SK • 17 December 2014, 10:15 • 2 min
Príbeh o mladom Vlkovi z Wall Street je vymyslený, mladík sa priznal

NEW YORK – Príbeh o mladom „Vlkovi z Wall Street“, ktorý počas obedových prestávok zarobil viac ako 72 miliónov, bol vymyslený.

slovakia

left justify in out

Mohammed Islam (17) najskôr tvrdil, že zbohatol na obchodovaním s ropou a zlatom počas prestávok v škole. Keď sa celý príbeh rozšíril po svete rýchlosťou svetla, nakoniec musel priznať farbu. Mohammed si celý príbeh vymyslel.

 

Islam, ktorý je šéfom študentského investičného klubu, povedal že obchodoval iba na simulátore a nikdy nezarobil skutočné peniaze.

 

Ospravedlnil sa aj magazín New York Observer, ktorý napísal príbeh o Mahammedovi ako prvý.

 

Mladý študent strednej školy zažil prudký pád nadol. Ako expert na financie sa mal objaviť v televízii CNBC, televízia to ihneď po prevalení klamstva zrušila. Okrem toho to má ťažké aj doma. „Mama mi povedala, že so mnou už nikdy neprehovorí. Ich morálka je taká, že ak raz klamem, už mi nikdy nebudú dôverovať,“ povedal v rozhovore pre Observer a dodal: „Od začiatku vedeli, Že je to klamstvo a chceli ma za to zabiť, odvtedy som s nimi nehovoril.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies