Priateľom olympijského medailistu Toma Daleyho je vraj Dustin Lance Black

NETKY.SK • 4 December 2013, 14:22 • 2 min
Priateľom olympijského medailistu Toma Daleyho je vraj Dustin Lance Black

LONDÝN - Anglický skokan do vody Tom Daley, ktorý v pondelok zverejnil, že je gej, údajne chodí so scenáristom Dustinom Lanceom Blackom. Tridsaťdeväťročný Black je držiteľom Oscara za scenár filmu Milk (2008). Oboch mužov videli spolu v októbri v jednej z hollywoodskych kaviarní.

slovakia

left justify in out

Daley priznal vzťah s mužom prostredníctvom videa na YouTube, čím ukončil všetky špekulácie ohľadom svojej sexuálnej orientácie. "Na jar tohto roka sa môj život obrátil naruby. Stretol som niekoho, kto ma urobil šťastným, a cítil som sa v jeho blízkosti bezpečne. Ten niekto je muž," vyhlásil športovec vo videu. 

Thomas Robert Daley je anglický skokan do vody, špecialista na skoky z 10 m veže. V rokoch 2008 a 2012 reprezentoval Veľkú Britániu na olympijských hrách v Pekingu a Londýne. V roku 2012 získal bronzovú medailu. Už ako 15-ročný získal zlato na svetovom šampionáte v Ríme 2009. 

Dustin Lance Black je americký scenárista, režisér a aktivista za práva homosexuálov. V roku 2008 získal cenu americkej Akadémie filmových umení a vied za scenár filmu Milk. Napísal aj scenáre filmov Virginia (2010) a J. Edgar (2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies