Priatelia spomínajú na Lemmyho Kilmistera: Otras nebesami!

NETKY.SK • 29 December 2015, 09:50 • 2 min
Priatelia spomínajú na Lemmyho Kilmistera: Otras nebesami!

LONDÝN - Vo veku 70 rokov zomrel v pondelok frontman anglickej heavymetalovej kapely Motörhead Lemmy Kilmister. Na správu o jeho úmrtí následne reagovalo viacero osobností.

slovakia

left justify in out

"Dnes som prišiel o jedného z najlepších kamarátov, Lemmyho. Budeš nám veľmi chýbať. Lemmy bol bojovník a legenda. Uvidíme sa na druhej strane," uviedol Ozzy Osbourne z kapely Black Sabbath.

"Môj drahý priateľ Lemmy dnes skonal. Poznala som ho 38 rokov. Bude nám veľmi chýbať, no nikdy naňho nezabudneme," napísala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter Ozzyho manželka Sharon.

"Lemmy: Odpočívaj v pokoji. Otras nebesami, priateľ môj," vyhlásil Gene Simmons zo skupiny Kiss.

"Odpočívaj v pokoji Lemmy. Úžasný chlap, ktorý nestrpel žiadnych hlupákov. Budeš nám chýbať brácho a VĎAKA za všetky tie roky skvelého rock 'n' rollu," uviedol bývalý basgitarista Guns N' Roses Duff McKagan.

"Som zničený, toľko sme toho spolu zažili. Svet sa teraz javí ako prázdne miesto a ja mám problém nájsť vhodné slová. Bude žiť naďalej v našich srdciach. R.I.P Lemmy!," vyhlásil gitarista "Fast" Eddie Clarke, ktorý pôsobil v Motörhead v rokoch 1976 až 1982.

"Budeš mi chýbať, kamarát, ako aj naše rozhovory. Vždy si bol pilier dôstojnosti," napísal na Twitteri Nikki Sixx z kapely Mötley Crüe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies