Priateľ zosnulej Bobbi Kristine Nick Gordon sa ju údajne snažil zachrániť

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 09:10 • 2 min
Priateľ zosnulej Bobbi Kristine Nick Gordon sa ju údajne snažil zachrániť

NEW YORK - Právnici Nicka Gordona tvrdia, že ich klienta nespravodlivo vyšetrujú v prípade úmrtia jeho partnerky Bobbi Kristiny Brown, a to aj napriek tomu, že sa ju snažil zachrániť po tom, ako ju našiel v bezvedomí vo vani.

slovakia

left justify in out

"Pravdou je, že Nick sa snažil Bobbi Kristine zachrániť život. Pravdou je, že Nick od prvého dňa spolupracoval s vyšetrovateľmi. Pravdou je, že nikto nemiloval Bobbi Kristinu viac než Nick a že nikto v dôsledku jej úmrtia netrpel viac než on. Prokurátor okresu Fulton sa snaží spraviť z Nicka vraha napriek jasným a presvedčivým dôkazom, že smrť Bobbi Kristiny nebola ničím iným než tragickou nehodou," uviedli vo vyhlásení právnici Joe Habachy a Jose Baez, ktorí žiadajú, aby prokurátor ukončil špekulácie o tom, že za smrť dcéry zosnulej speváčky Whitney Houston môže práve Gordon.


Prokurátor okresu Fulton v štáte Georgia uviedol, že smrť Bobbi Kristiny Brown naďalej nevyšetrujú, mená prípadných podozrivých však neuviedol. Gordon však čelí žalobe, ktorú naňho vlani v auguste podala Bedelia C. Hargrove, správkyňa pozostalosti Bobbi Kristiny. Hargrove viní z jej smrti práve Gordona a žiada od neho odškodné desať miliónov dolárov (v prepočte približne deväť miliónov eur).


Bobbi Kristinu Brown našli vlani 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome. Odvtedy už nenadobudla vedomie a 26. júla vo veku 22 rokov zomrela. Pochovali ju 3. augusta na cintoríne vo Westfielde v New Jersey. Podobne ako smútočná rozlúčka, ktorá sa konala 1. augusta v metodistickom kostole v Alpharette v Georgii, aj pohreb bol neverejný a určený len pre pozvaných hostí.

 

Pred cintorínom sa však zišli desiatky fanúšikov Bobbi Kristiny a jej matky, ktorá zomrela v roku 2012. Začiatkom tohto mesiaca úrad súdneho lekára okresu Fulton zverejnil výsledky pitvy, podľa ktorých boli príčinami úmrtia Bobbi Kristiny utopenie a intoxikácia alkoholom, marihuanou, sedatívami a liekmi proti úzkosti. Úrad však neuviedol, či šlo o nehodu, samovraždu alebo vraždu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona