Pri Zvolene havaroval maďarský kamión s horľavinou, doprava na R1 bola hodiny ochromená

NETKY.SK • 13 November 2015, 15:16 • 2 min
Pri Zvolene havaroval maďarský kamión s horľavinou, doprava na R1 bola hodiny ochromená

BANSKÁ BYSTRICA – Rýchlostná cesta R1 medzi Zvolenom a Banskou Bystricou bola vo štvrtok (12.11.) večer v obidvoch smeroch na tri hodiny úplne uzavretá. Dôvodom bola dopravná nehoda maďarského kamióna prevážajúceho nebezpečnú horľavú látku.

slovakia

left justify in out

Ako dnes pre TASR uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, 50-ročný vodič z Maďarska, ktorý v smere od Zvolena do Banskej Bystrice viedol kamión s návesom, sa plne nevenoval vedeniu vozidla, zišiel z vozovky a prevrátil sa. Pri havárii poškodil aj oplotenie rýchlostnej cesty R1.

 

K zraneniam nedošlo. Predbežne odhadnutá škoda sa vyšplhala na 20.500 eur. Polícia vodičovi na mieste uložila blokovú pokutu 650 eur. Na mieste nehody platili prísne bezpečnostné opatrenia. Zasahovali pri nej banskobystrickí a zvolenskí hasiči, ktorí mali pri sebe aj špeciálne obleky. Zásah sa skončil krátko pred polnocou.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies