VIDEO Chceli zbúrať nadjazd a spadol sám: Zahynul pri tom robotník

NETKY.SK • 20 Január 2015, 09:51 • 2 min
VIDEO Chceli zbúrať nadjazd a spadol sám: Zahynul pri tom robotník

CINCINNATI - Stavebný robotník zahynul a vodič kamióna s vlečkou utrpel zranenia, keď sa nadjazd na medzištátnej ceste zrútil počas jeho demolácie v meste Cincinnati v americkom štáte Ohio. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na požiarnu a záchrannú službu.

slovakia

left justify in out

K pádu nadjazdu došlo v pondelok približne o 22.30 h miestneho času na medzištátnej ceste Interstate 75 (I-75) smerom na juh, severne od centra mesta.

 

Policajný šéf Jeff Blackwell uviedol, že išlo o nehodu na pracovisku, keď čaty stavebných robotníkov strhávali starý most, a vtedy sa "musela stať hrozná chyba".

 

"Vodič kamióna mal obrovské šťastie, za pár sekúnd mohol byť jeho osud zrejme úplne iný," dodal policajný šéf. Vodiča previezli do univerzitnej nemocnice v Cincinnati len s menej závažnými zraneniami.

 

Predstavitelia požiarnej služby oznámili, že kamión s vlečkou narazil do už zrútenej časti mosta. Stavebného robotníka zabilo práve pri jeho páde.

 

Úrady nešťastie vyšetrujú. Z cesty treba odstrániť stovky ton betónu. Na juh smerujúce prúdy cesty I-75 majú byť zatvorené najmenej na 48 hodín.

 

Očitý svedok povedal pre miestnu televíziu WLWT5, že počul "naozaj veľký rachot" a o niekoľko sekúnd už videl ponáhľať sa na miesto policajné autá.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies