Pri zrútení bytového domu na Tenerife zahynulo sedem ľudí

NETKY.SK • 17 Apríl 2016, 15:23 • 2 min
Pri zrútení bytového domu na Tenerife zahynulo sedem ľudí

SANTA CRUZ DE TENERIFE - Sedem ľudí zahynulo v troskách bytového domu, ktorý sa vo štvrtok zrútil na španielskom ostrove Tenerife.

slovakia

left justify in out

Medzi obeťami sú aj štyria cudzinci, oznámila dnes agentúra DPA s odvolaním sa Josého Juliána Menu, starostu obce Arona.

 

Mena vylúčil, že by sa pod troskami päťpodlažnej budovy v turistickom centre Los Cristianos mohli nachádzať ešte ďalšie telá. Záchranné práce sú momentálne zastavené, nikto nie je nezvestný, dodal.

Tri obete sú španielski štátni príslušníci, dve pochádzajú z Talianska, jedna je z Fínska a jedna z Maroka. Traja obyvatelia bytového domu boli pri nešťastí zranení.

 

Príčina zrútenia domu stále nie je známa. Polícia preventívne vysťahovala aj štyri priľahlé budovy, v ktorých býva 90 ľudí.

 

Tenerife je najväčší a najľudnatejší zo siedmich Kanárskych ostrovov patriacich Španielsku. Zároveň je to dôležitá turistická destinácia.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies