Pri zrážke vlaku s autom zomrel 24-ročný mladík, železničná doprava je paralyzovaná

NETKY.SK • 15 Január 2015, 11:31 • 2 min
Pri zrážke vlaku s autom zomrel 24-ročný mladík, železničná doprava je paralyzovaná

PÚCHOV – Pri zrážke osobného automobilu s osobným vlakom na železničnom priecestí v púchovskej mestskej časti Nosice vyhasol dnes dopoludnia život 24-ročného vodiča osobného vozidla.

slovakia

left justify in out

Automobil zostal zakliesnený pod vlakom, zasahuje do oboch traťových koľají, železničná doprava na úseku Púchov – Považská Bystrica je paralyzovaná.

 

Ako TASR informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavlíková, k nešťastiu došlo dnes dopoludnia o 9.30 hodine na železničnom priecestí so zvukovou a svetelnou signalizáciou a závorami. 

 

„Osobný vlak sa zrazil s automobilom Škoda Octavia. Doprava je paralyzovaná, momentálne zabezpečujeme náhradnú autobusovú dopravu, vyzerá to na dlhšie. Vlak, ktorý sa zrazil s automobilom, musí až do vyšetrenia nehody zostať na mieste, budeme sa snažiť sprejazdniť aspoň jednu traťovú koľaj,“ zdôraznila Pavlíková. 

 

Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru Pavla Kudličku 24-ročný vodič utrpel pri zrážke zranenia nezlučiteľné so životom, nehoda je v štádiu vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona