Pri zrážke troch člnov na Deň nezávislosti zomreli štyria ľudia

NETKY.SK • 6 Júl 2014, 08:45 • 2 min
Pri zrážke troch člnov na Deň nezávislosti zomreli štyria ľudia

MIAMI - Štyri ľudské životy a asi tucet zranených si vyžiadala v piatok v noci, pri oslavách amerického Dňa nezávislosti, zrážka troch člnov v Miami, ku ktorej došlo po skončení ohňostroja. Informovala o tom agentúra Associated Press.

slovakia

left justify in out

"Podľa všetkého sledovali z člnov ohňostroj a typicky, keď sa skončil, sa všetci ponáhľali k najbližšiemu prístavisku," povedal tlačový hovorca floridskej komisie na ochranu prírody Jorge Pino. Presné okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.
      

Záchranári dostali o 22.45 h hlásenie o zrážke s tým, že ľudia išli cez palubu. Záchranári vytiahli z mora osem ľudí, ktorých previezli do nemocníc v Miami. Dvaja z nich - muž a žena - neskôr zomreli. Príbuzní tretej obete našli jej telo vo vode v sobotu a telo štvrtej obete lokalizovali až vyšetrovatelia.
      

Totožnosť obetí nezverejnili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies