Pri zrážke rýchlika a kamiónu sa zranilo päť cestujúcich a rušňovodič

NETKY.SK • 29 November 2013, 19:47 • 2 min
Pri zrážke rýchlika a kamiónu sa zranilo päť cestujúcich a rušňovodič

TLMAČE – Pri zrážke rýchlika 531 Hron s kamiónom v Tlmačoch sa zranilo okrem rušňovodiča ďalších päť cestujúcich. Dvoch z nich ošetrili priamo na mieste lekári z Rýchlej lekárskej pomoci, traja boli prevezení do levickej nemocnice na pozorovanie. Zranený bol aj rušňovodič. Odvoz ostatných cestujúcich z miesta nehody zabezpečujú tri autobusy. Trať je neprejazdná, rovnako aj cesta 1. triedy medzi Kozmálovcami a Tlmačmi.

slovakia

left justify in out

Vlak stojí jednou časťou na železničnom priecestí. Na mieste zasahujú pracovníci železníc, ktorí museli odpojiť elektrické vedenie. „Pri zrážke bol poškodený a zvalený jeden stĺp,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre Viliam Pánsky. Levickým hasičom vypomáhajú aj ich kolegovia z Nitry, ktorí na miesto nehody priviezli ťažký vyslobodzovací automobil.

K zrážke kamiónu a rýchlika Hron prišlo krátko pred 17. hodinou na chránenom železničnom priecestí v Tlmačoch. Rýchlik smeroval z Bratislavy do Banskej Bystrice. Vodič kamiónu vyviazol zo zrážky bez zranenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies