Pri zrážke kamióna s autobusom v Tennessee zahynulo najmenej 8 ľudí

NETKY.SK • 3 Október 2013, 09:40 • 2 min
Pri zrážke kamióna s autobusom v Tennessee zahynulo najmenej 8 ľudí

NEW YORK - Najmenej osem ľudí zahynulo a ďalších 14 utrpelo zranenia pri zrážke autobusu, kamióna a terénneho auta, ku ktorej došlo v stredu na ceste v americkom štáte v Tennessee. S odvolaním sa na noviny Knoxvile News Sentinel o tom informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Úrady spresnili, že autobusu, v ktorom sa viezli prevažne starší ľudia idúci z kostola, najprv praskla ľavá predná pneumatika. Autobus následne prešiel do protismeru, kde sa zrazil s kamiónom s návesom a terénnym vozidlom a prevrátil sa. Nákladné vozidlo sa vznietilo.

Zahynulo šesť ľudí v autobuse, vodič kamióna a jeden pasažier terénneho auta. Sedem z 11 ľudí, ktorí boli vrtuľníkmi a sanitkami prevezení do nemocnice univerzity v Tennessee, je v kritickom stave. Po nehode, ku ktorej došlo okolo 14.00 h miestneho času (21.00 hod. SELČ), cestu na niekoľko hodín uzavreli v oboch smeroch. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies