Pri zrážke dvoch vlakov metra v Soule sa zranilo 170 ľudí

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 10:40 • 2 min
Pri zrážke dvoch vlakov metra v Soule sa zranilo 170 ľudí

SOUL - Dva vlaky metra sa dnes zrazili v juhokórejskom hlavnom meste Soule, zranenia utrpeli desiatky ľudí. Podľa informácií polície a požiarnikov z miesta nehody prevažne ľahšie zranenia utrpelo 170 ľudí. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

S odvolaním sa na juhokórejskú tlačovú agentúra Jonhap uviedla, že jeden z vlakov narazil zozadu do druhého vlaku, ktorý zastavil pre mechanické problémy. Prvé správy nehovoria o prípadných smrteľných obetiach. Jeden z vagónov metra sa po náraze vykoľajil a cestujúci potom odišli peši po trati do stanice, informovala televízna stanica YTN. 

 

Agentúra Reuters uviedla, že podľa záchrannej služby nikto nevyzerá byť vážne zranený. Citovala pracovníka záchrannej služby, ktorý povedal, že mnohé zranenia si cestujúci spôsobili pri skákaní z vlaku na trať.

 

K zrážke došlo necelé dva týždne po prevrátení a potopení juhokórejského trajektu, v ktorom zomrelo alebo je ešte stále na listine nezvestných najmenej 300 ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies