Pri zrážke dvoch áut za Dobrou Nivou zahynula 56-ročná spolujazdkyňa a 26-ročný vodič

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 15:40 • 2 min
Pri zrážke dvoch áut za Dobrou Nivou zahynula 56-ročná spolujazdkyňa a 26-ročný vodič

DOBRÁ NIVA – K tragickej dopravnej nehode došlo dnes krátko predpoludním na ceste I/66 za obcou Dobrá Niva v okrese Zvolen smerom na Krupinu. Zrážka dvoch áut si vyžiadala život 56-ročnej ženy a neskôr zraneniam podľahol aj 26-ročný vodič.

slovakia

left justify in out

Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, z dosiaľ presne neznámych príčin sa zrazili vozidlá BMW 316, ktoré šoféroval 26-ročný vodič z okresu Levice, a Peugeot 405, ktorý viedol 68-ročný šofér z okresu Krupina.

 

"Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam 56-ročnej spolujazdkyne z vozidla Peugeot, ktorým na mieste podľahla. Zranili sa aj vodiči oboch vozidiel a boli prevezení do nemocnice. Na následky zranení neskôr zomrel aj ďalší z účastníkov nehody, 26-ročný vodič vozidla BMW," uviedla Kováčiková.

 

K vyšetrovaniu nehody prizvali aj znalcov z odboru cestnej dopravy. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti vzniku dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

 

Polícia žiada vodičov o zhovievavosť a trpezlivosť pri prechádzaní uvedeným úsekom v Dobrej Nive, kde sa v dôsledku nehody vytvorili kolóny v oboch smeroch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies