Pri zrážke dvoch áut v Prievidzi utrpeli zranenia dve osoby

NETKY.SK • 1 December 2016, 14:24 • 2 min
Pri zrážke dvoch áut v Prievidzi utrpeli zranenia dve osoby

PRIEVIDZA - Zranenie dvoch ľudí si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v stredu (30.11.) okolo 20.00 h na ulici K. Novackého v Prievidzi. Pri nehode zasahovali aj prievidzskí hasiči.

slovakia

left justify in out

"Dvadsaťštyriročný vodič z Prievidze šoféroval Škodu Felicia v čase, keď jeho schopnosť riadiť bola znížená únavou. Dostal mikrospánok a prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Audi, ktoré šoférovala 25-ročná Prievidžanka," uviedla dnes pre TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. Udalosť si podľa nej vyžiadala zranenia oboch jej účastníkov, pričom vodičov podrobili policajti aj dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

 

"Škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na 10.500 eur, pričom desaťtisícová škoda je na Audi. Nehodu objasňujú prievidzskí policajti. Vodičovi Škody Felicia zadržali vodičský preukaz, pretože prešiel do protismernej časti vozovky," ozrejmila Antalová.

 

Na mieste nehody zasahovali i príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze, informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík. Podľa neho následkom nehody utrpela zranenie jedna osoba, bola zakliesnená v aute. "Zasahujúci hasiči prostredníctvom hydraulického zariadenia vyslobodili zranenú osobu z vozidla a súčasne jej poskytli predlekársku prvú pomoc. Potom bola naložená na nosidlá a transportovaná do sanitky Záchrannej zdravotnej služby," priblížil. Následne hasiči na postihnutých automobiloch vykonali protipožiarne opatrenia, skontrolovali prípadný únik prevádzkových kvapalín a miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona