Pri zrážke dvoch áut a motocyklistu sa zranilo päť osôb

NETKY.SK • 24 Máj 2018, 16:28 • 2 min
Pri zrážke dvoch áut a motocyklistu sa zranilo päť osôb

RIMAVSKÁ SOBOTA - Päť zranených osôb, z toho jedno ťažké zranenie, si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala vo štvrtok popoludní na hlavnej ceste v smere z Rimavskej Soboty na Ožďany. Zrazili sa tam dve osobné autá a motorkár, ktorý nestihol pribrzdiť a cez havarované autá preletel.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa spoločnosti Falck Katarína Načiniaková, na mieste zasahovali tri posádky záchrannej zdravotnej služby. "Pri nehode sa zranilo päť osôb, z toho vodič jedného z áut utrpel ťažké poranenia," priblížila.

 

Vodiča museli hasiči z vozidla vystrihávať. Po ošetrení bol prevezený posádkou rýchlej lekárskej pomoci (RLP) do nemocnice v Rimavskej Sobote. Ostatných štyroch pacientov s ľahkými poraneniami previezli posádky RLP rovnako do nemocnice v Rimavskej Sobote.

 

Podľa informácií z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Rimavskej Sobote pri nehode zasahovalo šesť príslušníkov HaZZ s dvoma kusmi techniky. Cesta 1/16 je v dôsledku nehody uzatvorená.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies