Pri zrážke člnov v Thajsku zahynula maďarská turistka

NETKY.SK • 26 September 2015, 12:57 • 2 min
Pri zrážke člnov v Thajsku zahynula maďarská turistka

BANGKOK - Pri zrážke člnov v Thajsku zahynula turistka z Maďarska a desiatky Juhokórejčanov utrpeli zranenia, informovala dnes agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

K nešťastiu došlo v piatok večer v centrálnej časti Thajska, v okrese Amphawa, keď turisti počas plavby sledovali svätojánske mušky.

 

"Čln vypol svetlá, aby mohli turisti sledovať svätojánske mušky. Nabúral však doň iný čln, keďže ho nebolo vidieť," oznámila polícia.

 

Podľa agentúry AP je obeťou 61-ročná občianka Maďarska. Jej 62-ročný manžel utrpel zranenia, ako aj dve desiatky Juhokórejčanov vrátane 26-ročnej ženy, ktorá skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti.

 

Osoby, ktoré riadili oba člny, čelia obvineniu z nedbanlivosti s následkom smrti, za čo je v Thajsku trest až desať rokov väzenia.

 

Amphawa je obľúbenou turistickou atrakciou pre svoje plávajúce trhoviská, výlety za svätojánskym muškami či nábrežnú promenádu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies