Pri zrážke autobusu s osobným autom utrpelo zranenia päť osôb

NETKY.SK • 19 September 2015, 15:17 • 2 min
Pri zrážke autobusu s osobným autom utrpelo zranenia päť osôb

PREŠOV – Zásah hasičov si vyžiadali dve dopravné nehody, ku ktorým došlo dnes dopoludnia v Prešovskom kraji. Pri jednej z nich utrpeli zranenia viaceré osoby. Zrazil sa tu autobus s osobným autom.

slovakia

left justify in out

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru zasahovali najprv na Chmeľovskom kopci v smere z Prešova. Vznietila sa tam kabína kamióna. Udalosť si vyžiadala čiastočné obmedzenie dopravy na ceste 1/73. Na likvidácii požiaru sa podieľali hasiči z Prešova a z Giraltoviec. K zraneniu osôb v tomto prípade nedošlo.

 

Ďalšia nehoda bola na Plavnickom kopci v smere na Starú Ľubovňu, kde sa zrazil autobus na linke Poprad – Bardejov s osobným autom. Autobus prevážal sedem ľudí, ktorí zranenia neutrpeli. V osobnom aute sa však dvaja pasažieri zranili ťažko a ďalší traja ľahko. Nehoda si vyžiadala úplnú uzáveru cesty 1/68.

 

TASR informovali z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies