Pri Zlatých Moravciach by mal vzniknúť nový výrobný areál

NETKY.SK • 9 Január 2019, 12:43 • 2 min
Pri Zlatých Moravciach by mal vzniknúť nový výrobný areál

ZLATÉ MORAVCE - V katastrálnom území obce Čierne Kľačany v okrese Zlaté Moravce by mala vzniknúť novostavba výrobno-skladovej haly s administratívnymi priestormi R1 Park I. Areál by mal vyzerať podľa návrhu, ktorý predložila spoločnosť Design Engineering.

slovakia

left justify in out

Kľúčovou bude strojárska a elektrotechnická výroba – vývoj, výroba pre strojárenský priemysel a logistický priemysel. Činnosť bude umiestnená v rámci vznikajúcej lokality výrobného územia Olichov v blízkosti cesty I/65 a rýchlostnej cesty R1. Pozemok s výmerou do 150 000 metrov štvorcových je v súčasnosti ornou pôdou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#volkovce#olichov

Príspevok, ktorý zdieľa MeizuMx4pro (@m_peper_),

 

Podľa investora bude výrobno-skladovú halu možné rozdeliť na samostatne oddelené priestory so zázemím. Dispozične bude možné pripraviť 13 samostatných priestorových jednotiek, časť z nich bude slúžiť na logistické účely, časť na výrobné. Užívateľmi budú jednotliví nájomcovia výrobno-logistických priestorov. V novom areáli by malo vzniknúť 460 pracovných miest, z toho 60 v administratíve, 400 vo výrobe. Predpokladané investičné náklady dosahujú 100 miliónov eur. Začiatok výstavby je naplánovaný na marec budúceho roka, výstavba by mala byť ukončená do konca roka 2021.

 

img

Zdroj: Pexels



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies