Pri železničnom nešťastí vo Washingtone zahynulo najmenej šesť ľudí

NETKY.SK • 18 December 2017, 20:01 • 2 min
Pri železničnom nešťastí vo Washingtone zahynulo najmenej šesť ľudí

WASHINGTON - Najmenej šesť mŕtvych a množstvo zranených si vyžiadalo železničné nešťastie, ku ktorému došlo v pondelok neďaleko mesta Seattle v americkom štáte Washington.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra AP. Počet mŕtvych podľa nej zrejme ešte stúpne. Úrad miestneho šerifa predtým informoval o najmenej troch obetiach. K vykoľajeniu sa vlaku došlo na železničnom nadjazde neďaleko Seattlu, keď sa súprava pohybovala rýchlosťou približne 130 kilometrov za hodinu. V čase nešťastia sa vo vlaku nachádzalo 78 cestujúcich a päť členov posádky. Jeden z vagónov sa z nadjazdu zrútil na diaľnicu.

 

Podľa AP s odvolaním sa na nemenovaný zdroj mohol vlak naraziť na nejakú prekážku na trati. Na mieste nehody zasahuje veľký počet záchranárov a hasičov. Diaľnica pod nadjazdom je uzavretá a polícia vyzýva ľudí, aby sa miestu vyhli. Podľa televízie CNN previezli do nemocníc 77 zranených, štyria z nich sú vo vážnom stave.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona