Pri zásahu bleskom prišiel o život manželský pár!

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 16:32 • 2 min
Pri zásahu bleskom prišiel o život manželský pár!

FREDONIA - Manželský pár prišiel v utorok o život a jeden tínedžer utrpel zranenia pri zásahu bleskom na severe amerického štátu Arizona.

slovakia

left justify in out

K nešťastiu došlo na vyvýšenom vyhliadkovom mieste LeFevre Scenic Overlook, nachádzajúcom sa juhovýchodne od mesta Fredonia, informovala dnes agentúra AP.

Manželský pár žil mimo USA, ich identitu ani vek však miestna polícia zatiaľ nezverejnila. V čase incidentu bola dvojica v skupine ďalších ľudí. Podľa vyšetrovateľov bol jeden z dvojice pravdepodobne priamo zasiahnutý bleskom. Obaja zraneniam na mieste podľahli.

Tínedžera, ktorý nebol v príbuzenskom vzťahu s obeťami, hospitalizovali so zraneniami a je mimo ohrozenia života. Vyhliadkové miesto sa nachádza na štátnej diaľnici U.S. Route 89A, ktorou sa dá dostať do Národného parku Veľký kaňon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona