Pri Zamarovciach havarovali tri kamióny

NETKY.SK • 14 November 2012, 10:11 • 2 min
Pri Zamarovciach havarovali tri kamióny

Pri Zamarovciach havarovali tri kamióny - Doprava Pri nehode zasahovala aj Vrtuľníkova záchranná zdravotná služba Air Transport Europe. Dvoch zranených si vyžiadala dopravná nehoda troch kamiónov, ktorá sa stala dnes ráno na diaľnici D1 pri Zamarovciach v

slovakia

left justify in out

img

Pri nehode zasahovala aj Vrtuľníkova záchranná zdravotná služba Air Transport Europe.

 Dvoch zranených si vyžiadala dopravná nehoda troch kamiónov, ktorá sa stala dnes ráno na diaľnici D1 pri Zamarovciach v okrese Trenčín. Na mieste zasahoval aj záchranársky vrtuľník. 

Ako TASR informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) Air Transport Europe Sylvia Galajda, na mieste sa zrazili tri kamióny, výsledkom boli dvaja zranení.

"Leteckí záchranári ošetrili 30-ročného muža z Kalnice, ktorý mal poranenie hlavy a otvorenú ranu na ruke. Následne ho transportovali do Fakultnej nemocnice v Trenčíne," doplnila Galajda s tým, že ďalšieho zraneného ošetrili na mieste pozemní záchranári.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies