Pri Žabokrekoch vzbĺkla pivnica, v dome je uväznená jedna osoba

NETKY.SK • 10 December 2015, 11:18 • 2 min
Pri Žabokrekoch vzbĺkla pivnica, v dome je uväznená jedna osoba

ŽABOKREKY - V Žabokrekoch nad Nitrou v okrese Partizánske horela v stredu (9.12.) dopoludnia pivnica v rodinnom dome. Pri požiari, pri ktorom zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Partizánskeho, sa splodinami z horenia nadýchala jedna osoba. Informoval o tom dnes hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

slovakia

left justify in out

"Hasiči po príchode na ohlásené miesto udalosti zistili, že ide o požiar predmetov uskladnených v pivničných priestoroch rodinného domu, v časti kotolne. Pri požiari sa splodinami horenia intoxikovala jedna osoba a jedna osoba sa ešte stále nachádzala vo vnútri domu," uviedol Petrík.

 

Ako ďalej priblížil, hasiči z Partizánskeho zasahujúci v dýchacích prístrojoch uzatvorili prívod energií, vnikli do objektu, z ktorého evakuovali jednu osobu bez zranení a následne prehľadali celý dom. Súčasne nasadili jeden hasebný prúd za účelom likvidácie požiaru a do príchodu zdravotníkov poskytovali zranenej osobe predlekársku prvú pomoc. "Po ukončení hasebných prác a odvetraní bol celý objekt opätovne skontrolovaný termovíznou kamerou a požiarisko odovzdané majiteľke. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona