Pri výtržnostiach fanúšikov v Srbsku jeden zranený

NETKY.SK • 29 Október 2014, 22:35 • 2 min
Pri výtržnostiach fanúšikov v Srbsku jeden zranený

BELEHRAD - Tradičné strety medzi fanúšikmi belehradských futbalových klubov Crvenou zvezdou a Partizanom si opäť vyžiadali zranenia. Pred stredajším zápasom Partizanu s OFK Belehrad si to v uliciach v okolí štadióna "rozdali" fanúšikovia oboch znepriatelených klubov. V nemocnici skončila jedna osoba.

slovakia

left justify in out

Polícia zatkla muža, ktorý je podozrivý zo streľby. Hospitalizovaný človek, ktorý je priaznivcom Partizanu, neutrpel zranenia strelnou zbraňou a jeho stav je stabilizovaný. Príslušníci polície zatkli aj ďalších sedem ľudí.

 

V Srbsku sú podobné výtržnosti počas futbalových stretnutí bežné. Naposledy musel medzištátne stretnutie medzi domácim národným výberom a Albánskom 14. októbra hlavný rozhodca Martin Atkinson prerušiť pred koncom prvého dejstva pre potýčku medzi domácimi priaznivcami a albánskymi hráčmi, ktorú vyvolala nacionalistická vlajka "Veľkého Albánska" s menami revolučných vodcov. Tá sa vznášala nad štadiónom zavesená na diaľkovo ovládanej kvadrokoptére. 

 

Európska futbalová únia (UEFA) skontumovala spomenutý nedohraný belehradský zápas v I-skupine kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska 3:0 v prospech domáceho tímu. Srbi si však do tabuľky nepripíšu tri body, rozhodla kontrolná, etická a disciplinárna komisia UEFA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies