VIDEO Vlak sa vykolajil a zrútil z mosta: Hlásia mŕtvych a zranených v kritickom stave!

NETKY.SK • 28 December 2016, 08:34 • 2 min
VIDEO Vlak sa vykolajil a zrútil z mosta: Hlásia mŕtvych a zranených v kritickom stave!

NAÍ DILLÍ - Najmenej dvaja ľudia zomreli a 43 ľudí utrpelo zranenia pri vykoľajení vlaku na severe Indie. Niektorí zo zranených sú v kritickom stave.

slovakia

left justify in out

K železničnému nešťastiu došlo v blízkosti mesta Kánpur v indickom zväzovom štáte Uttarpradéš. Dva z 15 vykoľajených vozňov rýchlika sa zrútili z mosta do vodného kanála. Všetkých zranených previezli do nemocníc v okolí.

 

 

Príčina nešťastia zatiaľ nie je známa, no pravdepodobne k nej prispela aj hustá ranná hmla v oblasti. Niektoré indické médiá informovali aj o dvoch obetiach na životoch, čo však oficiálne zdroje nepotvrdili.

 

 

 

Ide o tretiu podobnú nehodu v Indii v priebehu uplynulých troch týždňov. V rovnakej oblasti Indie sa vlak vykoľajil aj 20. novembra, keď prišlo o život najmenej 146 ľudí. India má štvrtý najväčší železničný systém na svete. Nedodržiavanie bezpečnostných predpisov a nedostatok financií na obnovu infraštruktúry sú príčinou veľkého počtu nehôd, pri ktorých každoročne zahynú tisíce ľudí.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies